+601165755151 [email protected]

Bonus WCB Premium

Setiap pembaca HadeeRoslan.My yang mendapatkan WCB Premium melalui halaman ini akan turut mendapat Bonus Bonus yang den sediakan di bawah ini.

Dapatkan Bonus Anda Sebelum Jam Ini Menjadi 00:00:00:00

Hari(s)

:

Jam(s)

:

Minute(s)

:

Kedua(s)

Hosting Panel Secrets

Majoriti laman web menggunakan cPanel sebagai sistem pengurusan. Pakej Hosting Panel Secrets ini membawakan 9 tutorial video tentang penggunaan cPanel secara mendalam.

Surefire WP Boost

Salah satu punca kenapa laman web WordPress anda tidak mendapat sambutan dan susah hendak naik di halaman Google Search adalah kelajuan. Pakej tutorial video Surefire WP Boost ini membawakan 9 video yang akan menunjukkan cara nak tingkatkan kelajuan laman web WordPres anda.

Viral Infographic Traffic

Setiap laman web perlukan trafik. Imej merupakan salah satu cara untuk menarik trafik. Lebih lebih lagi imej berbentuk Infografik. Pakej Viral Infographic Traffic ini membawakan 9 tutorial video yang menunjukkan cara untuk anda membina imej infografik dan bagaimana menarik trafik ke laman web anda dengan infografik tersebut.

Surefire Market Research

Tutorial video ini akan menunjukkan cara untuk membuat kajian pasaran dengan betul. Anda akan dapat mencari pasaran yang betul. Anda bakal memahami apa yang pelanggan anda mahukan.

Produk Resell Rights

Pelbagai produk dalam pelbagai niche dengan lesen Resell dan Giveaway Rights. Produk ini boleh anda gunakan untuk membina senarai email dalam niche niche yang anda pilih. Anda boleh juga menjual semula produk produk ini pada harga yang anda tetapkan sendiri.

Apa WCB Premium 2.0?

World Class Blog Premium Cased Study Versi 2.0 Adalah Panduan Membina Blog WordPress Berpendapatan Tinggi

Dapatkan Bonus Anda Sebelum Jam Ini Menjadi 00:00:00:00

Hari(s)

:

Jam(s)

:

Minute(s)

:

Kedua(s)

Modul 1 : Kenali Keyword

Penerangan tentang keyword. 2 jenis keyword iaitu:

  • Keyword yang blog tak boleh rank
  • Keyword yang blog boleh rank

Modul 2 : Kajian Keyword

Setelah anda faham dengan jenis keyword barulah anda tahu keyword mana yang sepatutnya anda target. Dalam bahagian Kajian Keyword, anda akan ditunjukkan cara untuk membuat kajian keyword dari proses memilih keyword utama yang biasanya banyak carian dan sukar ditembusi.

Modul 3 : Install WordPress

Anda akan menggunakan Skrip Blog WordPress yang fungsinya unlimited. Anda juga akan diajarkan cara membeli hosting dan juga nama domain.

Modul 4 : Cara Setting Blog

Bahagian ini merupakan cara untuk menjadikan blog yang kosong dan hambar kepada lebih “berjiwa”.  Pelbagai bentuk  optimization yang anda akan lakukan untuk pastikan elemen yang mencantikkan blog anda disusun dengan baik.

Modul 5 : Penulisan Berpengaruh

Tidak kira walau sebagus manapun produk atau solusi yang anda ada tawarkan, tetapi jika anda gagal dalam penulisan. Boleh kata dengan mudah anda akan gagal selamanya. Ini kerana teknik blog adalah teknik menulis.

Modul 6 : Sistem Auto Follow Up

Sistem Auto Follow Up Pelawat anda adalah satu sistem yang wajib anda miliki. Katakan sehari 200 pelawat. Mereka ini datang dari carian masalah. Produk anda boleh seselaikan masalah mereka. Jadi mereka sangat targeted. Jika yang berminat beli akan terus wasap anda.

Modul 7 : Format SEO 2018

Format SEO 2018 ini akan fokus pada menjadikan blog anda Authority didalam niche yang anda pilih. Malah jika anda cuma ejen sesuatu produk seperti dropship dan MLM, anda masih akan dapat mencapai tahap authority didalam sesuatu niche melalui teknik yang betul.

Modul 8 : Simple Backlink

Backlink Terbaik adalah apabila anda mempunyai tempat membuat backlink anda sendiri. Ini bermakna anda tidak berkongsi dengan sesiapa pun. Anda akan diajar cara membina backlink hub anda sendiri dan tidak perlu berkongsi dengan sesiapa.

Kandungan Keseluruhan Video Course & Tutorial WCB Premium Case Study Adalah Sebanyak 58 Video Dan 12 Jam.

Tawaran Bonus Ini Akan Berakhir Apabila Jam Ini Menjadi 00:00:00:00

Hari(s)

:

Jam(s)

:

Minute(s)

:

Kedua(s)

Dapatkan WCB Premium 2.0 Beserta Bonus Bonus Yang Den Sediakan Sebelum Tawaran Ini Berakhir

World Class Blog Premium was last modified: 2018-07-02T16:57:48+08:00 by Al-Hadee Mohd Roslan